‘Kosova veproi arsyeshëm pas sulmit terrorist në veri’, ministri gjerman: Duhet të sigurohemi që historia të mos përsëritet

Bota Lajme

Ministri i Ushqimit dhe Bujqësisë në Gjermani, Cem Ozdemir, e ka vlerësuar të arsyeshëm reagimin e institucioneve të Kosovës pas agresionit të paprovokuar serb ndaj Policisë në veri të vendit më 24 shtator.

Ai ka përcjellë qëndrimin gjerman duke theksuar se Pavarësia e Kosovës duhet të respektohet dhe se për gjendjen e komunitet serb duhet të diskutohet vetëm brenda kufijve të Kosovës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *