Ozdemir: Gjermania dëshiron ta shohë Maqedoninë e Veriut sa më shpejtë në BE

Lajme Maqedoni

Nëse Maqedonia e Veriut bëhet anëtare e BE-së, gjithçka do të jetë ndryshe, edhe në lidhje me çmimet edhe në lidhje me sektorin agrar. Do të ketë qasje në tregjet e përbashkëta dhe do të ketë më shumë mundësi, vlerësoi sot ministri federal gjerman i Bujqësisë dhe Ushqimit, Xhem Ozdemir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *