Mickoski: Evropa të mos lejojë në shekullin 21 interesat ruse sërish të jenë realitet në Ballkan

Lajme Maqedoni

Bëj thirrje Evropa të mos lejojë që në shekullin 21 interesat ruse në Ballkan sërish të jenë realitet dhe të ndodhë asimilimi i popullit maqedonas. VMRO-DPMNE është e qartë me pozicionet e saja dhe për asnjë çmim nuk ka ndër mend të lëshojë pe dhe nuk do ta pranoj diktatin bullgar. Këtë e theksoi sot kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristian Mickoski, duke u përgjigjur në pyetje të gazetarëve për ta sqaruar qëndrimin që e paraqiti para Unionit partiak të veteranëve se prapa diktatit bullgar qëndrojnë interesat ruse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *