Një djal i moshës 24 vjecare mbrëmë vonë ka vdekur në spitalin e Manastirit, mjekët të habitur

Lajme Maqedoni

Një djal I moshës 24 vjecare nga Manastiri mbrëmë vonë ka vdekur në spitalin e këtijë qyteti, pasi ëshët pranuar em temperaturë të lartë dhe ethe.

Në fillim është trajtuar në repartin intenziv, por nga ora në orë është përkeqësuar gjerndja shëndetësore dhe pas 10 orëve nga hospitalizimi, djaloshi ka vdekur.

Zyrtarisht drejtoresha e spitalit D-R Elizabeta Ivanovska ka konfirmuar se djaloshi n24 vjecarë është trajtuar me terapi mjekësore, por të mërkurën sërish ka pasur temperaturë të lartë dhe përkeqësim të gjendjes shëndetësore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *