Policia kthen bicikletat e vjedhura në Tetovë, pas kapjes së vjedhësit

Lajme Maqedoni

Nëpunësit e policisë së SPB Tetovë dje plotësisht kanë zbardhuar pesë vjedhje të kryera gjatë këtij muaji, ndërsa për të cilat është dyshuar një i mitur nga Sellca e Tetovës.

Siç sot informuan nga MPB-ja, te ai janë gjetur dhe nga i afërmi i tij janë marrë katër biçikleta dhe një trotinet elektrik, të cilët u janë kthyer pronarëve.

Nga MPB thonë se pas dokumentimit të plotë të rasteve, kundër të miturit do të parashtrohet kallëzim përkatës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *