Drislla” përballet me dënim prej 120 mijë euro

Lajme Maqedoni

“Drislla” përballet me dënim prej 120 mijë euro dhe gjashtë mijë euro për drejtorin për ndotje të lumit “Markova Reka”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *