Ristoska: Ndryshimet në Kodin Penal i perceptoj si fyerje për të gjithë profesionistët

Lajme Maqedoni

Ndryshimet e fundit në Kodin Penal unë personalisht i perceptoj si fyerje për të gjithë profesionistët që investuan para së gjithash në luftën kundër korrupsionit, tha sot prokurorja Lençe Ristoska, duke iu përgjigjur pyetjeve të gazetarëve pas panelit të parë të konferencës “Forcimi i grave dhe të rinjve në luftën kundër korrupsionit” dhe në inkorporimin e të drejtave dhe vlerave themelore evropiane në rajon”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *