Gruevski, kërkonë fakte nga Mickoski nëse ai ka pranuar “lojë të ndyrë” me qeverinë

Lajme Maqedoni

Pas Akuzave të kryetarit aktual të VMRO-DPMNE-së, Hristian Mickoski se para ardhësi I tij, Nikolla Gruevski bashkëpunonë me qeverinë , për të përçarë këtë parti dhe për ti mundësuar qeverisë ndryshimet kushtetuese, ka reaguar Gruevski duke kërkuar disa përgjigje nga Miskoski.

Gruevski thotë se lidhur me prononscimin e Mickoskit për gazetën gjermane, kërkonë nga ai të përgjigjet në dy pyetje:

1-A është e saktë se këtë e ka thënë për median gjermane,
2- Nëse është e vërtetë a mundë ai personalisht të thotë publikisht se me çfarë deklarate, nënshkrim apo veprim jamë munduar të përçajë partinë dhe të jep fakte se unë kamë pranuar “lojë të ndryrë” me qeverinë.

-Во врска со изјавата на Христијан Мицковски за германскиот медиум ФАЦ а поврзано со мене, го повикувам јавно да одговори на следните две прашања:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *