Frytet e para të “Kontrabandës” me Kodin Penal, Vlladimir Todoroviq doli nga paraburgimi shtëpiak

Lajme Maqedoni

Vlladimir Todoroviq – ish kryetar I komunës Qendër I cili ishte në paraburgim shtëpiak për shkak të involvimit në rastin “Feniks”, pas ndryshimeve në Kodin Penal tani është tërësisht I lirë.

Todoroviq I cili është themelues I rrjetit të marketeve “Tineks” është arrestuar në Korrik të këtij viti, për shkak të dyshimeve se kur ka qenë në fotelen e kryetarit të komunës Qendër ka keqpërdorur funksionin dhe kompegtencat me projektin “Shkupi 2-14”, rast të cilin e hapi Prokuroria Speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *