Deklaratë të përbashkët për mbështetjen e integrimit të Ukrainës në NATO, Zelensky: I jam veçanërisht mirënjohës Shqipërisë

Lajme Maqedoni

Kryeministri Edi Rama dhe Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelensky kanë nënshkruar një deklaratë të përbashkët, ku Shqipëria mbështet Ukrainën në integrimin në NATO.

“U takova me Edi Ramën për të falënderuar Shqipërinë për mbështetjen e Ukrainës, duke përfshirë edhe brenda Këshillit të Sigurimit. I jam veçanërisht mirënjohës Shqipërisë për anëtarësimin në Deklaratën e G7 për garancitë e sigurisë për Ukrainën. Ne nënshkruam gjithashtu një deklaratë të përbashkët për mbështetjen për integrimin e Ukrainës në NATO”, shkruan Zelensky.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *