Kryeministri Kovaçevski për vizitë pune në SHBA

Lajme Maqedoni

Kryeministri Dimitar Kovaçevski, së bashku me zëvendëskryeministrin për Çështje Evropiane, Bojan Mariçiq, janë për vizitë pune disa ditore në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA). Në kuadër të vizitës, Kovaçevski, siç informojnë nga kabineti i tij, në Nju Jork do të ketë takime të rëndësishme me përfaqësues të lartë të Departamentit të Shtetit, të Forumit Ekonomik Botëror dhe Bankës Botërore, me përfaqësues të kompanive shumëkombëshe dhe komunitetit të biznesit maqedonas në SHBA, si dhe me përfaqësues nga Bashkimi Evropian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *