Jovev: Nuk jamë unë që kam sulmuar, kolegu më ka goditur dhe kamë lëndime në sy

Lajme Maqedoni

Dr, Sashko Jovev, I cili u akuzua sot e ka sulmuar një motër medicinale dhe drejtorin e Klinikës së kardiologjisë, ka mohuar se ka goditur personat në fjalë. Ai ka deklaruar krejtësisht të kundërtën.

“Nuk është e vërtetë se kamë sulmuar. Sulmi është mbrojtja më e mirë, Në të vërtetë unë kamë paraqitur sulm verbal dhe fizik nga I cili kam edhe lëndime në sy nga kolega”, deklaroi Jovev.

Ai tha se gjithcka tjetër është montim. Unë ka deklaruar Jovev qëndroi në kardiologji për shkak të stresit dhe se cdo ditë jamë viktim e sulmeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *