VMRO-DPMNE: Do përdorim të gjitha mjetet për të bllokuar Ligjin për amnisti

Lajme Maqedoni

VMRO – DPMNE, ka kritikuar propozim ligjin për amnisti, sipas tyre kjo parti do të zhfrytëzojë të gjitha mjetet për të bllokuar qëllimet e LSDM-së dhe BDI-së.

“Kriminelët që janë lidhur me qeverinë dhe që janë paraqitur si aktivist të LSDM-së dhe BDI-së në të kaluarën do të lirohen nga burrgjet. Ky është premtimi që strukturat e qeverisë u kanë dhënë aktivistëve se do ti mbrojnë. LSDM dhe BDI do të lirojë njërëz që kanë thyer rrendin dhe sigurinë publike dhe sjellin pasiguri te qytetarët:, thotë VMRO-DPMNE.

Grupi parlamentarë I VMRO-DPMNE-së në parlament njofton se do të shfrytëzojë të gjitha mjetet për të penguar qëllimet e qeverisë për joligjshmërisë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *