Osmani në Pragë në Forumin vjetor të Dimensionit Ekonomik dhe Ekologjik të OSBE-së

Lajme Maqedoni

Ministri i Punëve të Jashtme dhe Kryesuesi i OSBE-së, Bujar Osmani, sot dhe nesër do të marrë pjesë në Forumin vjetor të Dimensionit Ekonomik dhe Ekologjik të OSBE-së, i cili mbahet në Pragë, në kuadër të kryesimit të Maqedonisë së Veriut me Organizatën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *