Në autostradën Gjevgjeli – Shkup, në afërsi gjenden 20 migrantë

Lajme Maqedoni

Aautostradën Gjevgjeli – Shkup, në afërsi të pikës pagesore Smokvicë, nëpunësit policorë nga Njësiti Mobil për Masa Kompensuese pranë Departamentit për Çështje Kufitare dhe Migrim në Byronë për Siguri Publike,kanë privuar nga liria personin D.C. (44 ) nga Vinica. Gjatë kontrollit të kamionit “Citroen Jumper” me targa të Shkupit, të cilin e drejtonte, janë gjetur 20 migrantë,  19 nga Siria dhe 1 nga Iraku, mes të cilëve katër të mitur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *