Gërkovska: Vërejtjet dhe komentet e SHBA-së janë thelbësore

Lajme Maqedoni

Vërejtet dhe komentet e SHBA-së dhe Bashkimit Evropian  lidhur me ndryshimet e votuara të kodit penal janë thelbësore, theksoi zëvendëskryeministrja e obliguar për Politika të Qeverisjes së Mirë Sllavica Gërkovska, para tryezës së sotme të rrumbullakët me temë “Regjistrimi dhe menaxhimi i dhuratave dhe përfitimeve tjera: ku jemi dhe ç’farë duhet të bëjmë?”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *