Lista e borxhlinjëvë, Firmat e Zaevit dhe Mijallkovit ndër të parët

Lajme Maqedoni

Drejtoria e të Hyrave Publike ka publikuar listën e borxjlinjëve ku gjenden 5.105 firma qytetarëqë kanë borxhe deri më 31 maj dhe nuk I kanë paguar deri më 31 gusht. Borxhi është në bazë të DDV-së, dhe kontributet tjera.

Borxhi I përgjithshëm neto arrin 8.210.260.105 denarë ose 133 milion euro.

Top – 10 listën e borxhlinjëve e udhëheq shoqëruesja e firmës ceke me pronarë rus “SGSM Gas Servis që ka borxh prej 3,5 milion euro. Firma e dytë është Ndërmarja publike e Gpstirvarit që ka borxh prej 2,3 milion euro e treat është firma “Mil David DOO Shkup” që ka borxh 126 milion denarë.

Mes borxhlinjëve më të mëdhenjë është firma e Trajce Zaev, që është pjesërisht jo active dhe ka një të punësuar, por ka borxh prej 2 milion euro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *