Pendarovski me rastin e 8 Shtatorit: Qoftë e përjetshme Republika e Maqedonisë, Gëzuar ditën e pavarësisë

Lajme Maqedoni

Qëllimi i ekzistencës së Republikës është të arrijmë së bashku atë që nuk mund ta arrijmë veçmas – lirinë, drejtësinë, mirëqenien ekonomike dhe bashkëjetesën. Ashtu si çdo sukses i deritanishëm i shtetit të Maqedonisë është rezultat i përpjekeve të përbashkëta, ashtu edhe pohuajse çdo dështim  sistematik është pasojë e devijimit nga ai parim. Gëzuar Ditën e pavarësisë, Qoftë e përjetshme Republika e Maqedonisë, thekson presidenti Stevo Pendarovski në një video-urim për qytetarët me rastin e 8 Shtatorit, Ditës së pavarësisë të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *