Sekuestrohen 4 ton barëra, kontrabandë, me pasoja të rrezikshme për shëndetin

Lajme Maqedoni

Është ndaluar tregëtia me 4 tonë tablet dhe substance tjera në vlerë prej 41.7 milion denarë, barëra të dëmshme për shëndetin e njeriut. Kjo sasi është ndaluar nga inspektor në sektorin për kontrollë pas një kontrolli detal të mallit me cka është konstatuar se firma që fut këto barëra në vend nuk ka vërtetim valid.

Për shkak të dyshimeve se autori ka kryer vepër penale, tregëti ilegale, malli është konfiskuar dhe kundër personit do të nritet padi penale nga Gjykata Themelore Shkup.

Jan konfiskuar 48 mijë pako ”Oral Celi”, 10.530 lenta me 100 mg tablet “Kamagra” dhe 7.000 pako me 100 mg tablet “Ceforce”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *