Aeroporti i Shkupit e mori çmimin për Cilësi të shërbimeve të aeroportit për vitin 2022

Lajme Maqedoni

TAV Aeroportet, mbrëmë më 6 shtator, në ceremoninë gala gjatë Forumit vjetor dhe samitit botëror për përvojë të klientëve të ACI në Inçon, Republika e Koresë, e pranoi çmimin për Cilësi të shërbimeve të aeroportit (Airport Service Quality–ASQ) për Aeroportin ndërkombëtar Shkup për vitin 2022, nga Këshilli ndërkombëtar në aeroportet (Airport Council International World – ACI World).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *