Kodi Penal, Mickoski: LSDM dhe BDI, “Shferc” me flamurin evropian, tentim për ti ikur ndëshkimit

Lajme Maqedoni

LSDM dhe BDI përgatiten pët në opozitë dhe kriminalitetin që kanë bërë 6 vite janë munduar në këtë mënyrë ta mbulojnw, ka deklaruar kryetari I opozitës, Mickoski, përpjekjet e koalicionit qeveritarë për ndryshimet në Kodin Penal ku funksionarët e korruptuar duan të përfitojnë për mosndëshkim.

“Qeveria e LSDM-së dhe BDI, përgatiten për në opozitë. Pse përgatiten për në opozitë?Për shkak se në këtë mënyrë duke keqpërdorur flamurin evropian duan të sjellin ndryshimet në Kodin penal. Por edhe sikur të sjellin ligjin me flamur arid he jo me flamur evropian , të gjithë që kanë gabuar para ligjit dhe për të cilët do ketë fakte do të përgjigjen”, derklaroi Mickoski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *