Trajanov: Përgjegjësi politike dhe penale për rastin në Onkologji

Lajme Maqedoni

Lidhja demokratike kërkonë përgjrgjësi penale dhe politike nga qeveria “multietnike” për shkak të rrezikimit të jetës së shumë pacientëve në Klinikën e Onkologjisë, me vjedhjen e terapisë dhe shitjen në tregun e zi.
Sipas kësajë partie kjo gjendje është rezultat e qeverisjes së papërgjegjëshme BDI-LSDM dhe kuadrove partiak që ,brohen nga udhëheqja partiake e të dy partive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *