Rasti në Onkologji, Taravari: “S’dua të besoj të jetë e vërtetë në të kundërtën s’ka më as M nga mjekësia

Lajme Maqedoni

Pas skandalit në Onkologji ka reaguar edhe mjeku me përvojë, Arben Taravari

Për skandalin në Klinikën e onkologjisë, Aleanca për Shqiptarët ka alarmuar qysh në dhjetor të 2022. Por, kërkush nuk reagoi dhe u llogarit si një reagim koti.

Në sedrën e një mjeku me përvojë të nivelit të Arben Taravarit, rasti në Onkologji shprehet me ndjenjën e vërtetë të një mjeku që jetën u kushtonë pacientëve.

“Unë nuk dua të besoj që të jetë e vërtetë se në të kundërtën mantili i bardhë bëhet i zi, Betimi i Hipokratit shndërrohet në veprimtarinë e Mengeles dhe s’ka më as M nga mjekësia.Si mjek me përvojë dydekadëshe ndjej turp, vner dhe mllef për këto veprime që gjasojnë në ngjarje nga e kaluara dhe ndërtesat e shpresës i kanë shndërruar në kampe të vdekjes dhe më e komplikuara është mesazhi i dëmshëm që po i përcillet gjeneratave të reja”, shkruan Taravri.

Ai si mjek dhe si kryetarë I partisë Aleanca për Shqiptarët kërkonë që Ligji duhet të jetë i pamëshirshëm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *