Kryeministri Kovaçevski dhe ministri Nikollovski do ta shënojnë fillimin e programit të ri IPARD 3

Lajme Maqedoni

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Lupço Nikollovski bashkë me kryetarin e Qeverisë, Dimitar Kovaçevski, sot do ta shënojnë fillimin e programit të ri IPARD 3.

Siç bënë të ditur nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, në këtë ngjarje e cila do të mbahet në oborrin e Klubit të deputetëve, hollësisht do të prezantohen risitë në programin e ri IPARD 3 dhe thirrjet e para publike për masat 1 dhe 7 nga programi IPARD 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *