Ali Ahmeti me ministrat pritet nga Shkëlqim Devolli

Lajme Maqedoni

Delegacioni i lartë i politikanëve shqiptarë, me në krye Ali Ahmetin, ka arritur në ambientet e fabrikës Comodita.

Ata janë pritur nga pronari i Devolli Corporation, Shkëlqim Devolli si dhe drejtuesit dhe stafi i fabrikës.

Pjesë e kësaj vizite janë edhe kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi si dhe ministra të tjerë shqiptarë të Qeverisë së Maqedonisë së Veriut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *