Marsh në qendër të Shkupit me rastin e Ditës së pavarësisë së Ukrainës

Lajme Maqedoni

 

Me rastin e Ditës së pavarësisë së Ukrainës në organizim të ambasadës së Ukrainës dhe Shoqatës së ukrainasve “Lesja Ukrainka” sot në qendër të Shkupit u mbajt marsh i cili filloi në parkun “Gruaja luftëtare” dhe përfundoi para “shëtitores së Ukrainës” ku u intonua himni kombëtar i Ukrainës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *