Mariçiq: Sa më gjatë të presim do të hapen çështje më të mëdha dhe do ta forcojnë pozitën e Bullgarisë

Lajme Maqedoni

Mariçiq: Sa më gjatë të presim do të hapen çështje më të mëdha dhe do ta forcojnë pozitën e Bullgarisë

Praktika tregon se koha nuk funksionon në favorin tonë kur jemi jashtë procesit. Sa më gjatë të presim, do të hapen gjithnjë e më shumë çështje, të cilat vetëm sa do ta komplikojnë procesin dhe do të forcojnë pozitën e Bullgarisë. Të mos i lejojmë vetes ta komplikojmë procesin kur rruga tashmë është e qartë para nesh, thekson zëvendëskryeministri për Çështje Evropiane Bojan Mariçiq në një intervistë për Racin.mk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *