U shënua Dita e Armatës – mirënjohja më e lartë për pjesëtarët e Armatës

Lajme Maqedoni

U shënua Dita e Armatës – mirënjohja më e lartë për pjesëtarët e Armatës nuk janë medaljet, por besimi i qytetarëve

Armata jonë dha kontribut dhe ndihmë të madhe gjatë katastrofave natyrore, nga të cilat u goditën vendet tona partnere – tërmetet në Turqi, vërshimet në Slloveni, ndërkaq qëndruan edhe në mbështetje të popullit ukrainas. Mirënjohja më e madhe për pjesëtarët e Amratës nuk janë dekoratat dhe medaljet, por besimi të cilin e kanë qytetarët e tanë tek ata. Armata është roje e tërë asaj që e mban shoqërinë tonë së bashku, u porosit sot me rastin e 18 Gushtit – Ditës së Armatës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *