Kvacevski i zhgenjyer, akuzon VMRO-në/ Ideologjia e tyre kundër perspektivës evropiane

Lajme Maqedoni

Kryeministri Dimitar Kovacevski, në një pres konferencë pas ngajrjeve të sotme, ka deklaruar se u vertetua se ideologjia e vetme e VMRO – DPMNE-së është bllokada dhe izolimi.

“Qytetarët e orientuar pro proceve eurointegruese këtë nuk do ta harojnë dhe as do ta falin. Ky bllokim që ata gjatë kohë e bisedojnë nuk kurrëfarë arsye që të ndodhë,” deklaroi Kovacevski.

Kovacevski akuzoi VMRO – DPMNE-në se me shumë lehtësi janë të gatshëm të bllokojnë perspektivën evropiane të qytetarëve vetëm për qëllime personale , kundër jetës dhe ardhmërisë më të mirë.

“Është shumë e qartë se qëllimi tyre është të bllokojnë dhe të shpëtojnë karierat e tyre politike, prandaj nuk ka më hapësirë për manipulime nga ana e VMRO – DPMNE-së.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *