Gostivar/Drejt finalizimit Çerdhja e re ku do të akomodohen edhe 100 (Foto}

Lajme Maqedoni

“Drejt finalizimit është Çerdhja e re ku do të akomodohen edhe 100 vogëlushë të Gostivarit në kuadër të Kopshtit “Lulishtja”

Komuna e Gostivarit ka njoftuar se është drejtë finalizimit cerdhja e re në kuadër të kopshtit “Lulishtja” e cila do të ketë kapacitet të sistemohen 100 fëmijë.

Punët përgaditore duket se janë ka fundi, femijët tani më do të kenë hapsira të mira për qëndrim. Hapsira të suvatuara, toilet të rregulluar dhe gjithcka që mundë të konsiderohet hapsira të përshtatshme për qëndrimin e fëmijëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *