Zbulohen 372 vepra penale të tregtisë së paligjshme me drogë

Lajme Maqedoni

Spasovski: Zbulohen 372 vepra penale dhe denoncohen 440 kryerës të tregtisë së paligjshme me drogë.

Në gjysmën e parë të vitit 2023 janë zbuluar 372 vepra penale dhe janë denoncuar penalisht 440 kryerës në luftën kundër tregtisë së paligjshme me drogë, bëri të ditur ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *