Ali Ahmeti mesazh bashkimi me rastin e 22 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit

Lajme Maqedoni

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti sot, me rastin e 22 vjetorit të Marrëveshjes së Ohrit, ka dërguar një mesazh duke bërë thirrje, siç thuhet, për unitet dhe bashkim në frontin evropian.

Lideri I BDI-së, Ali Ahmeti thotë se për vendimet e mëdha duhet guxim dhe jo kapitullim.

“Sotje jemi pjes NATO-s, Nërtojmë autostrada me Shqipërinë dhe Kosovën, me rajonin që bashkojmë kufinjt. Kemi hapur bisedimet me BE-në. Për t përfunduar procesin e barazisë dhe inttegrimit, duhet ta bëjmë hapin e fundit të ndryshimeve kushtetuese”, thotë Ali ahmeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *