Arjanit Hoxha ka njoftuar se tashmë ka përfunduar procesi i mbledhjes së nënshkrimeve

Lajme Maqedoni

Arjanit Hoxha ka njoftuar se tashmë ka përfunduar procesi i mbledhjes së nënshkrimeve të nevojshme për krijimin e partisë së re, Partia Demokratike Evropian.

“Përfundoi me sukses grumbullimi i nënshkrimeve për regjistrimin e Partisë Demokratike Evropiane. Falënderime pafund deri te gjithë themeluesit për angazhimin dhe vullnetin e tyre për të hapur faqe të re të veprimit politik. Na priftë e mbara!”, shkroi Hoxha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *