EVN fillon punën në Sllupçan, faturat do paguhen normalisht, për rastet sociale me këste

Lajme Maqedoni

me këste
Ekipet e elektrodistribuimit kanë filluar me punën në Sllupcan, Në një pjesë të fshatit janë ndruar kornizat. Ëshë marrë veshtë që shfrytëzuesit e ndihmave sociale të paguajnë faturat e mbetura me këste, thonë përfaqësuesit komunal.
Në raport me marrëveshjen e banorëve të Sllupcanit nga EVN, thonë se ligjet që shërbejnë për të gjithë shfrytëzuesit do të vahzdojnë të vlejnë edhe më tutje.
Kryetari I Këshillit Komunal të Likovës, Zekirja Shaini thotë se aktivitetet në terren zhvillohen në përputhje me marrëveshjen.

“Gjendja ishte e tensionuar dhe banorët donin të shofin se cfarë do punojnë ekipet e EVN-së. Ata janë kompani private dhe donim të shohim se cfarë konkretisht do të punojnë. Gjysma e fshatit shfrytëzojnë ndihma sociale dhe shtruam kërkesën që faturat e mbetura të paguhen me këste”deklaroi Shaini.
Rrjeti elektrik në Sllupchanë nuk është rikonstruktuar më shumë se 20 vjetë që nga konflikti I vitit 2001.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *