VMRO – DPMNE, hedhë posht thirrjen për konsenzus deri sa Kovacevski shijon plazhin,

Lajme Maqedoni

Opozita, VMRO-DPMNE, për herë të dytë hedhë poshtë thirrjen e kryeministrit, Dimitar Kovacevski, për konsenzus nacional për ndryshimet kushtetuese që do të mundësojë fillimin e bisedimeve me BE-në.

VMRO_DPMNE, përsëriti qëndrimin se nuk pranon ndryshimet ksuhtetuese nën diktatin bullgar.

“Për shkak të kokëfortësisë së Kovacevskit, sot Maqeddonia duhet të ndryshojë kushtetutën sipas diktatit bullgar dhe pas kësajë nuk ka asnjë garanci institucionale evropiane se Bullgaria nuk do të vendos kushte tjera”, thotë opozita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *