Pensionistëtprotestojnë, paknaqur me rritjen e pensioneve prej 6 %

Lajme Maqedoni

Pensionistët të paknaqur me rritjen e pensioneve prej 6 % të paralajmëruar për muajin e ardhshëm.

Pas pensionistëve të Shtipit dhe të Kocanit, sot paknaqësinë e tyre e kanë shprehur edhe pensionistët e Sveti Nikoles, duke e konsideruar sit ë pamjaftueshme rritjen e pensioneve prej 6 %.

Ata konfirmojnë qëndrimin e pensionistëve për rritjen lineare të pensioneve prej 3.500 denarëve, sepse sipas mënyrë procentuale më të prekur do të jenë ata me të ardhura minimale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *