Osmani nga Uzbekistani nis vizitën e tij në Azinë Qendrore si Kryesues i OSBE-së

Lajme Maqedoni

Kryesuesi i OSBE-së dhe ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, nga nesër e fillon vizitën në Azinë Qendrore. Siç informojnë nga Ministria e Punëve të Jashtme, në kuadër të kryesimit të Maqedonisë së Veriut me OSBE-në, pjesë e agjendës së Kryesuesit është edhe vizita në Uzbekistan dhe Kazakistan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *