Prej te “Grupi I Zjarrit”, Bejta në krahë të Ali Ahmetit, në manifestimin “Takimet e Rekës së Epërme – 2023”

Lajme Maqedoni

“Në manifestimin “Takimet e Rekës së Epërme – 2023” në organizimi të Shoqatës Kulturore Reka e Eperme, me liderin Ali Ahmeti”, ky është konfirmimi I Nevzat Bejtës për pjesmarrëjen në manifestimin “Takimet e Rekës së Epërme – 2023”. Në këtë

Sot në vendin e quajtur Sharra të Rekës së Epërme, do të mbahet manifestimi qendror “Takimet e Rekës së Epërme”, të organizuara nga Shoqata Kulturore “Reka e Epërme”.

Në mesin e mysafirëve që kanë konfirmuar pjesëmarrjen janë lideri i BDI, Ali Ahmeti dhe ai i ASH, Arben Taravari, përcjellë Klan M.

Taravari tha se edhe komuna e Gostivarit ka kontribuar për manifestimin.

”Pr organizim të tillë vi herën e parë por kam qenë edhe disa herë tjera. Nuk ka gostivaras që nuk viziton Rekën e Epërme sepse ky rajon nuk i takon vetëm Gostivarit por edhe Mavrovë-Rostushë. Komuna e Gostivarit u mundua ta ndihmon këtë manifestim, shpresoj vitin tjetër të ketë edhe më shumë mysafir” – tha Taravari.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *