Nën tingujt e këngës tradicionale shqiptare, mbyllen netët festive në manifestimin “Vera Tetovare”/Foto

Lajme Maqedoni

Nën tingujt e këngës tradicionale shqiptare dhe shoqërimin e shumë mërgimtarëve të cilët po kënaqeshin dhe po çmalleshin në vendlindjen e tyre, përfundoi Vera Tetovare.

Sheshi ILIRIA pre disa ditësh ishte i mbushur me qytetarë të cilët shijuan folklorin të cilin na prezantuan këngëtarët dhe valltarët nga trojet shqiptare.

Nën tingujt e këngës tradicionale shqipe dhe shoqërimin e shumë mërgimtarëve të cilët po kënaqeshin dhe po çmalleshin në vendlindjen e tyre!

Nata turke ajo maqedonase dhe në fund nata shqiptare, përmbyllën javën festive në sheshin Iliria në Tetovë, duke ofruar argëtim dhe atmosferë festive bashkë me shumë mërgmmtarë që qëndrojnë në vendëlindje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *