Vazhdon frekuentimi lartë në vendkalimet kufitare, ndiqni në kohë reale gjendjen

Lajme Maqedoni

Për shkak të frekuentimit të madhë mëngjeisn e sotëm në vendkalimin kufitarë Bogorodicë dhe në Tabanovcë për hyrrrje në vend pritet deri më një orë

Gjendja në kohë reale në pikat kufitare mund të ndiqet në këtë link: https://roads.org.mk/patna-mreza/video-kameri/#close

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *