Nga sot fillon pagesa e ndihmave sociale për muajin Korrik

Lajme Maqedoni

Minsitria për Punë dhe Politik Sociale, informon se sot ka filluar pagesa e ndihmës sociale dhe sigurimit fëmijërorë për muajin korrik.

Shfrytëzuesit e të drejtës për ndihma sociale që kanë kartelë do të mund të marrin parat kesh nëpër bankomate ose nëpërmjet bankave nga sot 04. Gusht 2023.

Me qëllim që ti iket rradhëve para bankave, pagesa do të realizohet në dy grupe në të gjitha filialat dhe ekspoziturat bankare në përputhje me rendin epërcaktuar sipas shkronjave, sipas shkronjës së parë të mbiemrit:

04.08.2023– А, Б, В, Г, Д, Ѓ, Е, Ж, З, Ѕ; И, Ј, К, Л, Љ;
07.08.2023– М, Н, Њ, О, П, Р С, Т, Ќ, У, Ф, Х, Ц, Ч, Џ, Ш;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *