Si kanë ndryshuar të famshmit përgjatë një dekade (Fotot)

Lajme Lifestyle

Ndryshimi i modës dhe mosha ka ndryshuar pamjen e yjeve të famshëm, që prej vitesh janë pjesë e ekranit.

Stili i veshjeve dhe grimit është shumë ndryshe sot nga një dekadë më parë, ndërsa personazhet e njohur përpiqen të marrin sërish vëmendjen me elegancën e tyre.

Por si kanë ndryshuar ata përgjatë një dekade? Ja disa nga aktorët dhe këngëtarët tanë të preferuar 10 vite më parë dhe sot.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *