Rusët djegin kancelaritë ushtarake të rregrutimit në disa qytete

Bota Lajme

Pushteti ka njofruar për sulme ndaj zyrave të rrekrutimeve të ushtarëve në gjithë territorin e Rusisë. Në një incident të ndodhur më 1 gusht, qeveria ruse ka arrestuar një vajzë që tentoi të hedh Molotov koktel ndaj një kancelarije të ushtrisë në qytetin e Stavropolit.

Në Sankt Petersburg, një grua është arrestuar natën e 2 gushtit, pasi tentoi ti vë flakën një zyre të ushtrisë. Fotografitë dhe videot që qarkullonin në rrjetet sociale që i ka publikuar edhe Si-En-En, tregojnë se digjet dera hyrëse e një zyre rrekrutimi në rajonin Kusminki, pasi një grua 62 vejcare hodhi lëndë plasëse.

Mediat ukrainase shkrujanë se zjarre kanë shperthyer në 12 objekte ushtarake.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *