Rekonstriumi i tërësishëm i tunelit në rrugën Shkup – Bllacë do përfundojë në tetorë

Lajme Maqedoni
Zëvendëskryeministri Artan Grubi ka njoftuar se Rekonstruimi i plotë i pjesës tjetër të rrugës ka përfunduar.
“Për fat të keq, për arsye të mosrespektimit të sinjalistikës rrugore në tunel nga individë të papërgjegjshëm, por edhe nga fluksi shumë i shtuar i trafikut, po krijohen rradhë të gjata të veturave.
Pas reagimeve dhe kërkesave të shumë qytetarëve, mbrëmë dhe sot, ndermarrja e rrugëve zhvilloi biseda me realizuesin e punimeve dhe mbikqyrësin.Asfaltimi i njërës korsi të tunelit përfundon ditën e hënë.
Më pas, po shohim mundësinë që nga dita e martë, të ndërpriten punimet në korsinë tjetër për të mundësuar trafik të pandërprerē në të dy korsitë gjatë muajit gusht në mënyrë që të shmangen rradhët e gjata gjatë sezonit turistik dhe fluksit të shtuar të makinave. Punimet në tunel do të vijojnë në shtator dhe afati i përfundimit gjithashtu spostohet”, shkruan Grubi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *