Pensionistët në protest, kërkojnë rritje lineare prej 3.500 denarë të pensioneve

Lajme Maqedoni

Pensionistët kanë kërkuar rritje të pensionit në mënyrë lineare nga 3.500 denarë dhe me përqindje.

“Paknaqësia nuk është vetëm në Prilep, porn ë gjithë Maqedoninë e Veriut. Protestat do vazhdojnë cdo ditë deri sat ë plotësohen kërkesat e pensionistëve. Problemi më I madhë është pagesa e barnave. Pensionistët nuk janë klasa e tretë e njërëzve, por njërëz të barabartë të shoqërisë dhe duhet ti gëzojnë të drejtat që kanë të gjithë qytetarët”, theksoi Verce Jancevska, pensioniste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *