Dy vendkalime më të frekuentuara, Tabanovcë dhe Bogorodicë, pritet 30 minuta

Lajme Maqedoni

Në vendkalimin kufitarë Bogorodicë për dalje dhe në Tabanovcë për hyrrje në vend është rritur frekuentimi i lëvizjes së automjeteve dhe duhet pritur 30 minuta.

Ne vendkalimet tjera kufitare nga ana e palës maqedonase nuk ka vonea të mëdha për hyrrje dhe dalje nga shteti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *