Parashutisti holandez është transportuar me helikopter në spitalin e Shkupit

Lajme Maqedoni

Parashutisti nga Holanda I cili gjatë ditës së sotme ra në Malin Galicic, është gjetur nga ekipet e shpëtimit. Ai ka marrë lëndime serioze dhe me helikopter është transportuar për në spitalin e Shkupit.

Ekipet e shpëtimit nga Kryqi I Kuq – Ohër, kanë arritur deri te vendi ku është rrëzuar parashutisti holandez në Malin Galicica.

Për shkak të lëndimeve të rënda, me ndihmën e policisë special është transportuar me helikopter për në spitalin e Shkupit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *