Qeveria ka miratuar Vendim për 50 bursa për shtetas të huaj

Uncategorized

Qeveria në seancën e sotme, me propozim të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, ka miratuar Vendim për ndarjen e bursave për shtetas të huaj, në interes për Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Siç informoi shërbimi për shtyp qeveritar, bëhet fjalë për 50 bursa për shtetas të huaj, studentë me origjinë maqedonase me banim në vendet e Gadishullit Ballkanik, të cilët do të regjistrohen si studentë të rregullt në universitetet shtetërore: “Shën Kirili dhe Metodi” – Shkup, “Shën Klimenti i Ohrit” – Manastir, “Goce Dellçev” – Shtip, Universiteti për shkenca informative dhe teknologjie “Shën Apostul Pali” – Ohër, “Nënë Tereza” – Shkup dhe Universiteti i Tetovës, në vitin akademik 2023/2024.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *