LD: Qveria nuk ka mbështetjen e qytetarëve, BDI kolapsoi shtetin

Lajme Maqedoni

Paraqitja e dorëheqjeve nga BDI është klasike dhe blef i njohur i kësajë partie, thonë nga LIdhja Demokratike.

“BDI si parti është më përgjegjëse për kriminalizimin e shtetit, bllokim të reformave në sistemin gjyqësorë, keqpërdorimin e Badenterit, dështimin e shumë investimeve kapitale si dhe kolapsin e institucioneve shtetërore”, thuhet në deklaratën e Lidhjes Demokratike.

Kjo parti konsideron se qeveria nuk ka përkrahjen e qytetarëve dhe as të shumicës në parlament, për çka është e domosdoshme zgjehdje të parakohëshme, si mënyrë demokratike për ndrimine qeverisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *