VMRO – DPMNE, i përgjigjet Ahmetit: Mirë që BDI pas 20 viteve është gati të kalojë në opozitë

Lajme Maqedoni

VMRO – DPMNE, gjithashtu i përgjihjët deklaratës së kryetarit të BDI-së, Ali Ahmetit I cili njoftoi kryeministrin Kovacevski për dorëheqjet e ministrave dhe funksionarëve të kësaj partie nga funksionet shtetërore.

Nga VMRO-DPMNE, thonë se është mirë që BDI pas 20 viteve në qeveri është gati të kalojë në opozitë nga ku do të mund të përgjigjën për kriminalitetin dhe të dëshmojnë pafajësinë e tyre.

“Pasi BDI-ja bëri hapin e parë, dha dorëheqje, tani vetëm duhet të jenë të pakthyeshme dorëheqjet dhe të shkojmë në zgjedhje të parakohëshme parlamentare, sepse gjithcka tjetër është lojë në kuriz të shtetit dhe ardhmërisë së vendit@, thonë nga VMRO-DPMNE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *